Fl-netfej-új copy.jpg
Regisztráció
 
Programelőzetes

2019. május 14.–17.

MACH-TECH és IPAR NAPJAI Szakkiállítások
Rendezvényszervező: HUNGEXPO Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Levélcím: 1441 Budapest, Pf. 44.
(: (1) 263 6000
7: (1) 263 6098
hungexpo@hungexpo.hu
www.iparnaojai.hu

 2019. november 13–15.
SICUREZZA Nemzetközi Vagyon és Tűzbiztonsági Kiállítás
Rendező: Fiera Milano S.p.A.
Piazzale Carlo Magno, 1 - 20149 Milano, Italia
:: www.fieramilano.it
Kapcsolattartó: Mariagrazia Scoppio
mariagrazia.scoppio@fieramilano.it
www.fieramilano.it

 


 

 

PRAESENSA – új viszonyítási alapot teremt

Új, teljesen IP alapú Bosch épület- és vészhangosító rendszer érkezik

12-Bosch-18.jpg(2018. december 11.)
Az összes rendszerösszetevő IP hálózatra kapcsolt, a rugalmasabb és bővíthetőbb felhasználás érdekében u Az erősítő architektúrája intelligens módon osztja meg az energiát az összetevők között, csökkentve a rezsi költségeket A beépített redundanciának köszönhetően
nincsen meghibásodási pont A felhasználó központú hívóállomás kialakítása intuitív felületet biztosít

A PRAESENSA a Bosch legújabb épület- és vészhangosító rendszere, amely IP-kapcsolt és teljes értékű funkciókkal rendelkezik. A rendszer összes összetevője hálózatba kapcsolódik, így biztosítva a nagyobb rugalmasságot és bővíthetőséget a kisebb centralizált rendszerektől egészen a nagy decentralizált megoldásokig. A Bosch OMNEO* IP architektúrája támogatja a DanteTM audio hálózatot, az AES67 valamint az AES70 protokollokat.

 Az in novatív többcsatornás erősítő architektúra intelligens energiaelosztással az erősítő kimeneteken és az integrált tartalékcsatornán jelentősen javítja a rendelkezésre álló teljesítmény hatékony kihasználását, függetlenül az egyes zónák hangszóróterhelésétől. Ennek eredményeképpen kevesebb erősítőre, a felhasználónak akár 50 százalékkal kevesebb helyre, energiára és tartalék akkumulátorra lesz szüksége, jelentősen csökkentve ezáltal a rezsiköltségeket.

A PRAESENSA különleges szolgáltatásokat kínál a legmagasabb szintű adatbiztonsághoz és a teljes hálózati redundanciához, a különböző funkciók és háttéreszközök intelligens integrálásával. Nincsen egyetlen olyan pont, amely meghibásodása esetén a rendszer koncepciójának alapja sérülne, illetve csupán néhány eszköz megfelelő kombinációja szükséges valamennyi rendszer és felhasználói igény teljesítéséhez.
A hívóállomás intuitív kezelőfelülete optimális felhasználói élményt nyújt, az érintőképernyő és a választógombok hatékony kombinációjának köszönhetően. Az egyértelmű kezelési útmutató és a folyamatos állapot visszajelzések biztosítják a rendszer kényelmes és könnyű használatát.
A PRAESENSA egy olyan átfogó rendszer, amely mindamellett, hogy megfelel az EN 54-16 evakuálási szabványnak, könnyen alkalmazkodik a változó igényekhez.

A zónák különálló vezérlése lehetővé teszi a megfelelő atmoszféra megteremtését a kiválasztott háttérzenén keresztül, valamint az üzleti és vészhelyzeti műveletekre vonatkozó beszédérthetőségi követelményeknek való megfelelést, támogatva ezzel a tervezők munkáját, a telepítők és a tulajdonosok számára leginkább megfelelő megoldás létrehozását.

A Bosch egy olyan megbízható partner, amely több mint 90 éves tapasztalattal rendelkezik a hangosítás területén. Valódi piacvezetőként a Bosch 15 évvel ezelőtt mutatta be az első hálózatba kapcsolt digitális épület- és vészhangosító rendszert, és továbbra is innovatív technológiákat és megoldásokat fejleszt. Az új, teljes IP-alapú PRAESENSA megoldás újra ipari szabványokat állít fel.

A PRAESENSA épület- és vészhangosító rendszer hamarosan érkezik. 

Az OMNEO-ról

Az OMNEO egy építészeti megközelítés olyan eszközök csatlakoztatására, amelyeknek információcserére van szükségük, mint például az audió tartalom vagy az eszközvezérlés. Többféle technológiára építve, ideértve az IP-t és a nyilvános szabványokat, az OMNEO támogatja a jelen technológiáit - például az Audinate DanteTM-et - a jövő normáinak elfogadása mellett. Az OMNEO egy olyan professzionális hálózatba kapcsolt média megoldást jelent, amely interoperabilitást, az egyedülálló szolgáltatásoknak köszönhetően egyszerűbb telepítést, jobb teljesítményt és magasabb fokú bővítési lehetőséget kínál, mint bármely más IP ajánlat a piacon.


Vissza


 

 

Rendeld meg a Florian exPress Magyar Tűzbiztonsági Folyóiratot!
Megjelenik évente 6-szor.
Előfizetési díja egy évre: 5292 Ft.
info@firepress.hu
Schrack_banner_140905.gif konifo-banner-florian.gif konifo-banner-florian.gif

Az áprilisi Florian exPress tartalmából:

 

# Fordulóponton az építészeti alkotások szerzői joga

# Menekülés vizsgálat a füstterjedés figyelembevételével

# Garázs és pincefödémek biztonságos hőszigetelése multipor hőszigetelő lapokkal

# Az a gondolat számít, amelyik meg is valósul (Interjú Zellei Jánossal, a Dunamenti Vk. Zrt.és a Mercor Dunamenti Zrt. elnökével)

# Villamos vezetékrendszerek tűzterjedés-gátlása

# „Apgrédelés”: Átállás LED-technológiára

# Óriási nemzetközi érdeklődés a Conrad Dietrich Magirus Díj iránt

# SZAKMAI JOGTÁR 2. rész
A tűzvédelemmel, polgári védelemmel és a katasztrófavédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályok
12-27. fejezet

Laptulajdonos: Fire Press Kft.  2484 Gárdony-Agárd, Pf. 8.  Tel.: (22) 789-439, Fax: (22) 789-358  E-mail: info@firepress.hu
Copyright ˆ 2003 . Minden jog fenntartva.
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.